0 oy
10 okuma
Arşiv kategorisinde
1 mart 2011 de kuşadasından denizliye gidiş dönüş bilet aldım, 3 mart 2011 perşembe günü 8.45 te denizliye gidecek olan otobüse binmek için garaja geldiğimde otobüsün mazot borusunun patladığını söylediler ve tamiratının 30 dk  1 saat sonra olabilir dediler ve bunun içinde bize önceden hiç bir haber verilmedi ve bizi 9 .30 da kalkacak olan kamil koç seyahata yönlendirdiler ,kuşadası pamukkale seyahatte çalışanlar gayet rahat müşteri zor durumda kalmış hiç umurları değildi,madem bozuldu hemen yedek bir otobüs koymaları gerekirdi ben garaja gelmeden haber verilmeliydi,herneyse denizliye geçte olsa vardım başka bir seyahatte tabiki ,dönüş biletim pamukkalede kaldı tabii keşke giderken başka bir seyahatle dönüşümü değiştirseydim ,dönüşüm 8 mart 2011 salı günü saat 17.00 deydi o gün 15.00da pamukkale turizmi arayıp 17 de kuşadasına olan yolculuğum hakkında bilgi aldım hava şartlarından dolayı bir problem olabilirmi diye sordum bana olmadığını ve olursa size biz 1 saat önce haber veririz dediler ve ben güvenip 15.30 da şehiriçi yazhanenize gelerek 40 dakika burda karda bekledim 16.10da burdan garaja hareket etti servis 16.30da garaja vardık ordki görevlilere sorduğumda birazdan gelir dediler ve saat 16.55 de otobüsün ankara yolundan rötarlı geleceğini söylediler ama bu haber geldiğinde saat 17.00 oldu ve bana saçma sapan mazeretler uyduruldu ben 2 çocuğumla zor şartlar altında sırılsıklam olmuş vaziyette garaja gelmişim ve bana haberi dalga geçer gibi saat 17.00 de haber verdiler bana bu haber denizliden kuşadası na hareket saati geldiğindemi haber verilir ,çocuklarımla bana hiç bir çakışanınız yardımcı olmadı kalkış saati 18.00de olduğunu söyleyip bana bekleme yerlerinde bekleyin biz size kalkış saatinde haber veririz dediler onuda yapmadılar ben kendim gidip gelip sormasam otobüsü kaçıracaktım ,ve otobüse bindiğimde ankara yolcularına yolda nasılbi sıkıntı oldu diye sordum,hava şarlarından dolayı yavaş geldiklerini söylediler yani bu gecikme 1 ,2 saat öncesinden belliydi pamukkale turizm beni ve çocuklarımı rezil ettiler ve sizi hiç bir zaman tercih etmeyeceğim arkadaşlarımada sizi önermeyeceğim işinizi ciddiye alın lütfen diğer yolcularınızda benim gibi çocuklarıyla rezil olmasınlar

Cevabınız

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

İlgili şikayetler

0 oy
0 cevap 12 okuma
24 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 4 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 54 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 15 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
1 cevap 51 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 8 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 4 okuma
Şikayet.name sizlere şikayetlerinizin üyelerimiz tarafından cevaplanması ve çözülmesi için bir ortam sağlar.

Uyarı! Sitemizde yapılan şikayetlerin sorumluluğu yazan kişilere aittir. Şikayetiniz hakkında size ulaşmamızı isterseniz eposta adresinizi eklemeyi unutmayınız. eposta adresiniz kesinlikle 3. sahışların eline geçmeyecektir.
Yazdığınız asılsız şikayetlerden dolayı hakkınızda dava açılırsa, sitemiz IP adresinizi gerekli makamlara verecektir.
Hakkında şikayet yapılan firmaların cevap hakkı saklıdır. Firma cevabından sonra geriye dönüş yapmazsanız şikayetiniz yayından kaldırılacaktır.

Linkler

Link değiştirmek isteyen web sitesi sahipleri iletişim menüsünden ulaşabilirler.

Taciz varsa mutlaka yazın Taciz Var
Rüyada Rüya Yorumu
Dünya Mitolojisi: Tanrılar ve Tanrıçalar
Bilim ve Sanat Merkezleri Forumu

30.9k şikayet

425 cevap

298 yorum

1.2k üye

53 Aktif
0 Üye ve 53 misafir
Bugün : 7272
Dün : 18496
Toplam : 24745017
Şikayet.name 2008 © Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Yasal olmayan bir paylaşımla karşılaştığını düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler avukatımız tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler en geç 1(bir) hafta içersinde sitemizden kaldırılacaktır.
...