0 oy
5 okuma
Arşiv kategorisinde
hareket tarihi 13/11/2010 için MARMARİSten-İZMİRe terminalden bir yetişkin bir çocuk bileti istedim ve konuşmalarımda özellikle bastıra bastıra o güne denk gelen cumartesi hareketi istedim çünkü çocuğun okulu cuma son gündü hareketi  ertesi günü düşünüp bileti verenede söyledim bileti bir kaç gün önceden aldığım için belki hareket saatinde değişiklik olabilir demiştim o kişide bana 24 saat önceden bildirmemi söyledi bende tamam dedim ve bileti hazırlayıp bana imzalattı bende aldım ve çıktım yazahaneden,hareket gününden bir gün önce beni otobüsünüs kalkıyor diyerekten terminalindeki yazahaneden aradılar bende o sıra MARMARİS şehir merkezindeydim konuyu anlıyamadım tekrar aradım cevap biletteki hareket gün ve saatim imiş bilete bakınca bir hatanın olduğunu anlayıp hemen garaja geldim bileti veren kişinin yapmış olduğu şey hatayı bana yıkmak oldu ve yardımcı olmadı oysa ben ona üstüne vurgulayarak 13/11/2010 saat 13.00 demiştim bana yazıp verdiği ise birgün öncesi ve aynı saat idi itarazıma karşı söylediği bileti imzalamış olmamı gösterdi oysa ben aceleden vede kendisine beni anladığını düşünerek güvenip çıkmamdı ayrıca benim kamil koç yol kartım olmasına rağmen bana yardımcı olunmadı ben iptal istemedim sadece saat değişikliği veya gün değişikliği olabilirliği içinde biletin değiştirilmesi idi malesef firmayı aradım ve bana döneceklerini söylediler ama dönen olmadı bu nedenle bende başka yolla İZMİRe gitmek zorunda kaldım ayrıca geçde olsa bu şikayeti yazmayı uygun gördüm kamil koç gibi bir firmaya garajda bana bilet veren kşinin yakışmadığı yolcuyu anlamadan veya tam dinlemeden bilet vermesini vede bu konuda bana yardımcı olunmamasını kınıyorum.

Cevabınız

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

İlgili şikayetler

0 oy
0 cevap 4 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 4 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 4 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 6 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 3 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 5 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
0 oy
0 cevap 14 okuma
25 Mart 2016 Arşiv kategorisinde misafir yazdı
Şikayet.name sizlere şikayetlerinizin üyelerimiz tarafından cevaplanması ve çözülmesi için bir ortam sağlar.

Uyarı! Sitemizde yapılan şikayetlerin sorumluluğu yazan kişilere aittir. Şikayetiniz hakkında size ulaşmamızı isterseniz eposta adresinizi eklemeyi unutmayınız. eposta adresiniz kesinlikle 3. sahışların eline geçmeyecektir.
Yazdığınız asılsız şikayetlerden dolayı hakkınızda dava açılırsa, sitemiz IP adresinizi gerekli makamlara verecektir.
Hakkında şikayet yapılan firmaların cevap hakkı saklıdır. Firma cevabından sonra geriye dönüş yapmazsanız şikayetiniz yayından kaldırılacaktır.

Linkler

Link değiştirmek isteyen web sitesi sahipleri iletişim menüsünden ulaşabilirler.

Taciz varsa mutlaka yazın Taciz Var
Rüyada Rüya Yorumu
Dünya Mitolojisi: Tanrılar ve Tanrıçalar
Bilim ve Sanat Merkezleri Forumu

30.8k şikayet

425 cevap

298 yorum

1.2k üye

85 Aktif
0 Üye ve 85 misafir
Bugün : 12522
Dün : 22200
Toplam : 24640213
Şikayet.name 2008 © Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Yasal olmayan bir paylaşımla karşılaştığını düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler avukatımız tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler en geç 1(bir) hafta içersinde sitemizden kaldırılacaktır.
...